To naznačuje problém s rakovinou žlučníku nebo pankreatu. Jakýkoli podivný otok nebo otok jsou známkou toho, že byste určitě měli navštívit lékaře. Pokud se v oblasti podpaží objeví otok, může to znamenat rakovinu prsu. Jakákoli hmota na těle, která nezmizí do 3 týdnů, by měla být vyšetřena příslušným lékařem. Totéž je třeba udělat, pokud máte na kůži krtky nebo skvrny. Pokud máte rakovinu kůže, plic nebo jater, pak to naznačují vaše nehty.

Začnou se na nich objevovat tmavé skvrny, prsty budou bledé, téměř bílé. Bolest břicha nebo obecně v pánevní oblasti, která trvá déle než měsíc, může naznačovat rakovinu vaječníků nebo varlat. V každém případě byste se měli poradit s lékařem. Krev při močení je známkou vážných zdravotních problémů, což naznačuje infekci močových cest, která může být důsledkem rakoviny ledvin nebo močového měchýře. Pokud máte menopauzu, ale pravidelně sledujete krev, může to sloužit jako signál pro rakovinu endometria.

Pokud je ve stolici vidět krev, je to známka kolorektálního karcinomu. A konečně, zvracení nebo kašel jsou příznaky rakoviny žaludku, jícnu nebo plic, zatímco silné krvácení je známkou leukémie.

Zdroj:ria.ru