.

Pro ty z vás, kteří máslo tak často nepoužíváte, by proto fólie měla zůstat, aby se prodloužila trvanlivost otevřeného balení.

– Pokud jej používáte méně často, méně než jednou denně, pak je pravděpodobně nejlepší si jej ponechat. Pak to trochu srolujete a pak srolujete zpět, říká Daniel Emilson.

Jednoduchá odpověď tedy zní, že alobal zajistí, že máslo déle vydrží. Pokud naopak milujete své sendviče a používáte máslo několikrát denně, bude to zbytečné.

Alobalový papír nemá žádnou funkci, pokud máslo používáte každý den, protože máslo nestihne vyschnout. Pak můžete stejně dobře fólii odtrhnout, pokud si myslíte, že vám to vadí.

Přestože jsem celý život používal máslo, neměl jsem o tom ani ponětí! Neváhejte a sdílejte se svými přáteli, aby jim máslo také déle vydrželo!