Farmaceutické zastínění

Farmaceutický průmysl vynakládá neuvěřitelné peníze na vývoj drahých postupů a léků, které pak může „prodat“ pacientům, jako je chemoterapie, nebo různé léky jako tehdy revoluční Penicilin.

Ekonomický růst farmaceutického průmyslu mohlo tehdy konopí zničit jedním šmahem.

Takže lékařská komunita prožívala objev jako argument, jehož přednosti a význam jste se snažil bagatelizovat.

Takzvaná drogová mafie, o které se mnozí zmiňují a která má podezření, že skutečně existuje, byla spuštěna, aby tento problém stylisticky „vyléčila“.

Pokud by se bez dozoru rozšířila po světě a „podíl“ farmaceutického průmyslu, onkologie a dalších odvětví by se zhroutila a počet nemocných lidí na celém světě by zásadně klesl.

Přichází změna paradigmatu?

Dnes se situace poněkud změnila a užívání konopí dostalo zelenou, ale jen částečně.

Léky s obsahem účinných látek konopí v Kanadě, Nizozemsku a několika státech Evropské unie a Spojených státech amerických, zejména pro symptomatickou léčbu roztroušené sklerózy (k úlevě od záchvatů, bolesti, ke zlepšení kvality spánku), bolesti u onkologických pacientů v léčba útlumu, zlepšení stavu, podpora.

Používá se také k úlevě od vedlejších účinků chemoterapie, ale je také schválen pro léčbu epilepsie ve Spojených státech a Austrálii.

Konečný cíl ještě zdaleka není u konce, ale jako by ve farmaceutickém průmyslu docházelo k jakési změně paradigmatu.

Nebo mnozí říkají, že v tom viděli peníze a snaží se vytvořit syntetický „klon“ s výzkumem konopí, který lze patentovat.

Z čehož mohou mít značný příjem.

Otázkou je, bude syntetická verze jen z poloviny tak účinná…?

Zdroj,tiktok