Černý bez je keř, který roste na otevřených polích, kolem domů, ve světlejších lesích a zejména kolem koryt řek a nese plody připomínající borůvky (květ se používá na čaj a sirup).

Plody dozrávají koncem srpna a v průběhu září a října. Ovoce by mělo být dobře zralé, aby mělo léčivé vlastnosti. Při sběru by měl být odříznut celý štít, nejen fazole.

Sběr by měl být proveden ve spěchu, protože když jsou fazole zralé, rychle je sežerou ptáci.

Muž pokračuje: „Až bobule natrháte, omyjte je a dejte do sklenic, střídavě jednu řadu bobulí a potom jednu řadu cukru, dokud sklenice nebude naplněna až po vrch.

Sklenici uchovávejte na místě, kde je sluneční světlo, aby mohlo dojít k varu. Po dvou týdnech by měla být sklenice uzavřena a vložena do chladničky.

Můžete vyrobit 2, 3 nebo 4 sklenice, ale musíte mít alespoň dvě, abyste měli tohoto léku dostatek do příštího roku.

Užívejte alespoň 1 čajovou lžičku každé ráno nalačno, 10 minut před jídlem!

Muž, který mi o této rostlině řekl, mě přesvědčil o jejích léčivých vlastnostech. Tento lék začal konzumovat ve chvíli, kdy mu lékaři řekli, že není šance na uzdravení.

Uplynuly měsíce a on stále žije! Kontrolní výsledky ukázaly, že rakovina zmizela. Pak jsem ho začal brát i já, ale nejdřív jsem počkal 2 měsíce, abych sklidil černý bez, připravil lék a začal aplikovat.

Od mé poslední operace uplynuly čtyři roky a nádor se nevrátil.

Řekl jsem mnoha lidem o léčivé síle černého bezu a po rozhovoru s lékařem jsem se dozvěděl, že jedna z jejích pacientek se vyléčila z rakoviny prsu pomocí stejného léku. Během kontroly a její výsledky ukázaly, že rakovina zmizela.

Černý bez je užitečný pro imunitní systém a léčbu mnoha nemocí.

Černý bez je nejlepší, když je plně zralý, a pokud je ve hmotě nějaké zelené a nezralé bobule, je nejlepší je odstranit. Plody by měly být měkké, tmavé, téměř černé.

Zpočátku je chuť tohoto léku trochu nepříjemná, dokud si na to nezvyknete. Zpočátku jsem měl pocit, že se při užívání tohoto léku pozvracím, ale nakonec jsem si zvykl.

Také, zatímco si vaše tělo zvyká na lék, ujistěte se, že je poblíž toaleta, protože 30 minut po konzumaci je vyjádřena potřeba jít na toaletu.

Mimochodem černý bez doporučuji i zdravým lidem, kteří chtějí posílit svůj imunitní systém. Proti chřipce pomáhá například černý bez.

Přeji všem štěstí a zdraví a hlavně uzdravení těžce nemocných!“, uzavřel muž.