I když tyto nádherné možné vlastnosti Gravioly zabíjející rakovinu byly vládními agenturami zpochybňovány, ukázalo se, že tato oblíbená superpotravina Amazon nabízí širokou škálu dalších výhod, které pomáhají chránit a posilovat vaše zdraví. Některé z nich jsou následující:

-Podpora pro celý váš imunitní systém

-Pomozte stimulaci krevního oběhu ve vašem systému

-Vysoce aktivní antioxidační sloučeniny, které nabízejí ochranu proti stárnutí
-Pomoc při vyčerpání lymfatického systému

Vlastnosti gravioly, které posilují imunitní systém, byly schváleny FDA, což není případ jeho protirakovinných účinků. Vládní agentura navíc požádala webové stránky, které zveřejnily informace o protirakovinných účincích Gravioly, aby tato tvrzení odstranila, jinak by jim hrozily přísné tresty.

I když FDA nesouhlasí s protinádorovými studiemi, které ukazují potenciál Gravioly pro selektivní cílení a zabíjení rakovinných buněk v těle, velký počet lidí to za tímto účelem nadále užívá. Kromě toho existuje mnoho nezávislého výzkumu údajných protirakovinných účinků Gravioly. Bohužel neexistují žádné dlouhodobé studie na lidech týkající se gravioly na rakovinu a další nemoci, o nichž se předpokládá, že jsou účinné proti.

Škola farmacie a farmaceutických věd na Purdueově univerzitě provedla největší a nejkomplexnější studii o protirakovinných účincích gravioly, která zkoumala látky ve stromu zvané anonaceous acetogenins.

Tento výzkum stál univerzitu miliony a nakonec přinesl několik slibných zpráv: ukázalo se, že sloučeniny jsou účinné při inhibici růstu rakovinných buněk, přičemž pozoruhodně ponechávají normální buňky. Bylo také zjištěno, že tyto sloučeniny z gravioly působí také proti rakovinovým buňkám rezistentním na léky.

FDA a ti, kteří studii zpochybňují, poukazují na to, že se jednalo o výsledky in vitro prováděné na rakovinných buňkách ve zkumavkách a nikoli v klinických studiích.
Faktem je, že Graviola je silný přírodní lék, takže než se rozhodnete použít k dosažení svých cílů v oblasti zdraví, musíte se nejprve poradit se svým lékařem.

Organické graviolové doplňky

Graviola má dlouhou historii použití jako doplňkový přírodní lék, protože nabízí spoustu léčivého potenciálu.

Nejúčinnějšími formami gravioly jsou však ty, které jsou vytvořeny divoce, což znamená, že byly pěstovány v jejich typickém přirozeném prostředí a sklízeny ve volné přírodě, spíše než ve velkých monokulturách. Jednou z dobrých společností, od které lze Graviolu koupit, je RainTree, protože již roky zkoumá tyto byliny a je často uváděn jako oblíbený zdroj informací o bylinách a léčivých rostlinách amazonského deštného pralesa. Další takovou společností, která nabízí divoce vytvořenou graviolu, jsou Amazon Therapeutické laboratoře.

Musíme však zdůraznit, že tento článek slouží pouze pro informační účely a neměl by být považován za lékařskou pomoc. Na konci dne je nejlepší způsob, jak užívat Graviolu, v péči naturopatického lékaře, který ji již dříve používal ve své praxi.

Zdroj:curacaochronicle.com