Zelná šťáva na helikobakterie

Čerstvá domácí kapustová šťáva je prastarým přírodním lékem na Helicobacter pylori. Doporučuje se užívat nalačno, 2 decilitry denně. Recept na šťávu z čerstvého zelí

Propolis a perga

Propolis se užívá ve formě lihové tinktury, přesněji 10 kapek propolisu na sklenici vody. Před každým jídlem je nutné vypít jednu sklenici. Při užívání antibiotik nekonzumujte propolis.

Perga se žvýká čerstvá na 10 mg denně. Konzumujte po jídle.

Jedlá soda proti Helicobacter pylori

Jedno ráno do hodiny vlažné vody dejte lžičku sody a vypijte nalačno, druhý den ráno vymačkejte citron v teplé vodě a pijte každé ráno střídavě po dobu 40 dnů.

Dieta proti Helicobacter pylori
Vybírejte ovoce s vysokým obsahem vlákniny, protože vám nejlépe pomohou vypořádat se s příznaky, jako jsou bolesti žaludku. Některé z nich obsahují flavonoidy, které brání dalšímu rozmnožování Helicobacter pylori. Doporučujeme jablka , hrušky , maliny a rybíz . Můžete také volně konzumovat sušené ovoce.

Různé druhy zeleniny jsou bohatým zdrojem antioxidantů a lehce stravitelné vlákniny. Mezi nimi, stejně jako u ovoce, lze nalézt cenné zdroje flavonoidů. Pozor na špenát , brokolici , hrášek , batáty , celer , jarní cibulku , cibuli a česnek .

Zdroj bílkovin
Vyberte si maso s nízkým obsahem tuku, jako je kuřecí a krůtí. Ne všechny tuky jsou škodlivé. Ryby obsahují bílkoviny, ale také zdravé omega-3 mastné kyseliny. Bílkoviny najdete také v nízkotučném jogurtu, kyselém mléce a sýru.

Celozrnné výrobky a pečivo Celozrnné výrobky a
cereálie obsahují mnohem vyšší koncentrace antioxidantů a flavonoidů než bílá mouka a bílá rýže. Jezte celozrnné pečivo, celozrnné těstoviny, ovesné vločky a hnědou rýži.

Přírodní prostředky pro Helicobacter pylori
Probiotika
Jsou dobrou alternativou pro každého, kdo má problémy s trávicími orgány, včetně Helicobacter pylori. Vzhledem k tomu, že Helicobacter Pylori je nežádoucí bakterie ve střevě, dává smysl, že probiotika jsou skvělým pomocníkem v boji proti tomuto typu infekce. “ Přírodní probiotika „

Churukot – černý kmín jako přírodní lék na Helicobacter pylori
Jednu čajovou lžičku semínek churukot zasypeme 1 dl vroucí vody. Nechte tekutinu vařit půl hodiny a poté ji sejměte z plotny. Sceďte a pijte jednu dávku denně.

Olivový olej pro odstranění baterie Helico Smíchejte
500 g kyselého mléka s tuctem kapek olivového oleje a přidejte trochu nasekané petrželky. Tuto směs konzumujte každé ráno a každý večer.

Červené víno k léčbě Helicobacter pylori
Pokud si dáte pár sklenic kvalitního červeného vína týdně, snížíte riziko vzniku vředů. Přesněji řečeno, pouhá jedna sklenka denně má skutečně pozitivní účinek. Zcela se zbavíte Helicobacter pylori, který je hlavní příčinou vředů.

Česnek
Helicobacter pylori Česnek pomáhá střevní flóře a vyhání škodlivé bakterie, stejně jako Helicobacter pylori. Působení sloučeniny síry, allia, z česneku, blokuje působení Helicobacter pylori. Doporučuje se dát si dva stroužky během oběda nebo večeře, je to ideální opatření pro úspěšnou redukci této příčiny infekce trávicího traktu.

Zdroj:.dnevno.hr