Podívejte se, jak lze poskytnou první pomoc při mrtvici!

Pokud u někoho objevíte některý z výše popsaných příznaků, je potřeba ihned začít jednat. Poskytnutí první pomoci v tomto případě spočívá v podstatě v tom, že okamžitě zavoláte záchranku, která postiženého přepraví do nemocnice.

Situaci rozhodně nepodceňujte ani při velmi lehkém průběhu! Včasnou léčbou můžete předejít dalšímu projevu onemocnění, který již může být daleko silnější a způsobit závažnější následky. Proto i v případě lehkých příznaků, které rychle ustoupí, navštivte lékaře a požádejte o vyšetření.

Zachovejte klid. Bez ohledu na to, kde se postižený člověk nachází, s ním nemůžete hýbat, protože pokud ho přesunete, kapiláry prasknou, a to způsobí krvácení do mozku!

Pokud máte injekční stříkačku, je to lepší; jinak bude stačit běžná jehla na šití.

Podržte jehlu nad ohněm, zapalovačem nebo svíčkou, abyste ji sterilizovali a pak ji použili k propíchnutí polštářků všech 10 prstů.

Neexistují žádná specifická pravidla akupunktury, punkce by měla být jen pár milimetrů od nehtu.

Propíchněte prsty tak, aby mohla téct krev.

Pokud krev nezačne kapat, musíte stlačovat prst, až začne krvácet. Když bude ze všech 10 prstů téct krev, počkejte pár minut a uvidíte, že postižený člověk začne přicházet k sobě!

Pokud jsou ústa postiženého člověka sevřená, začněte masírovat uši, dokud nezčervenají, což znamená, že do nich proudí krev.

Pak píchněte jehlou do měkké části každého ucha, aby něj vyteklo několik kapek krve.

Po několika minutách už nebudou ústa pacienta pevně sevřená.

Počkejte, než se postižený vrátí opět k normálu bez dalších neobvyklých příznaků, a poté ho odvezte do nemocnice.

Tato metoda akupunktury při záchraně života je tradiční metodou čínské medicíny.

Nezapomeňte sdílet tyto užitečné informace se svými přáteli!

zdroj:fithacker.ru