Ke změně struktury mozku dochází po několika letech užívání alkoholu. Pro potvrzení tohoto faktu byl proveden průzkum u 20 lidí. U 5 z nich se projevil úpadek duševních schopností i při běžné konverzaci. Byly zjištěny všechny příznaky mozkové atrofie.

Už dlouho je dokázáno, že u mnoha lidí, pijících alkohol, a také u těch, kteří přestali pít, se brzy projevila senilní demence. Ale je tu mylná představa, že se projevuje jen u alkoholiků. Hovořit o škodlivosti alkoholu jen u lidí, kteří se přiznali býti alkoholiky, je chybné.

V roce 1975 byl alkohol považován za drogu. Říci lidem, že mírné popíjení alkoholu je neškodné a oni se budou s ochotou držet této rady. Je chybné. Můžete se opít jednou za měsíc, jen o víkendu a ve zbývajícím čase se zabývat sportem … Přesto, vliv alkoholu na mozek bude katastrofální.

Konzumace alkoholu ovlivňuje všechny funkce mozku, všechny pocity. Jakýkoliv tvůrčí pracovník požívající alkohol, způsobuje nenapravitelné škody na svých schopnostech. Je smutné se dívat na talent, který mizí před očima a umírá pod údery omamného jedu.

I kdyby nenastala velká duševní porucha v mozku způsobená alkoholem, ale všechny, jak říkají vědci, významné změny mají místo v duševním životě a v charakteru pijící člověka.

Jako první, na co se zaměřují vědci u alkoholika, je pokles morálky a lhostejnost k odpovědnosti a povinnostem, k jiným lidem a také k rodině. Je zajímavé si všimnout, že psi se jinak chovají k opilcům, než ke střízlivým.

Při masovém používání alkoholu každým rokem u lidí dochází k fenoménu předčasné degradace a rostoucím počtům degenerativních dětí. Lidstvo lhostejně sleduje to, jak vytrvale a houževnatě dopustilo obdobu své krutosti a zničení své národní inteligence.

„Ano, bude hanba všem těm, kteří řekli, že střízlivost lidí je nepředstavitelná, že nemůže být dosaženo zákazu. Ne poloviční potřeba, ale jedna rozhodující neodvolatelná akce – odstranit alkohol ze svobodné mysli lidí na věky věků. Musíme probudit vědomí v lidech, aby se dobrovolně vzdali vodky, prodávané za nejnižší cenu „, řekl Akademik Uglov v závěru své zprávy.

Všechno to začíná s přiměřeným množstvím alkoholu. Pak to přerůstá do ničivého zvyku. Je jasné, že kolem alkoholických nápojů se točí velké peníze a jsou zajímavé od starověku. Oni vždy budou na pultech a k dispozici a to i v zakázaných hodinách.

Jednoduše popřemýšlejte o tom, zda máte děti, rodinu, rodiče, pro které se vyplatí být střízlivým a mít zdravý způsob života a nenacházet radost života ve skleničce..

Přejeme vám hodně zdraví! Podělte se o této užitečné informaci se svými přáteli na sociálních sítích.