Lev – úroveň šílenosti 80%

Představitelé tohoto znamení jsou zvyklí na to být středem pozornosti, rádi navštěvují hlučné večírky se spoustou lidí. Rychle se opijí, rozváže se jim jazyk a pak to dopadne ne vždy nejlépe ať už pro ně, nebo jejich kamarády. Neví, co je to brzda a nemají zájem o nostalgii.

Panna – úroveň šílenosti 70%

Panna na sobě neúnavně pracuje a usiluje o dokonalost ve všem. Ovládání a síla – hlavní záliby. Tito lidé jsou schopni ušlechtilých skutků, ale čekají od toho i slůvko uznání. Jejich touha, vypadat dobře v očích lidí, se v nich zmocňuje natolik, že se někdy nepoznávají.

Váhy – úroveň šílenosti 30%

Váhy jsou posedlé hledáním rovnováhy. Někdy jsou připraveny dosáhnout i extrému a to zejména pokud jde o opačné pohlaví. Nepohrdnou ani pomluvám, pokud je to skutečně potřeba.

Štír – úroveň šílenosti 40%

Štír je nejcitlivější znamení, má rád romantiku a dobývání opačného pohlaví. Neskrývají v sobě nápaditost či porozumění a právě to dokáže zakrýt jejich nedostatky.

Střelec – úroveň šílenosti 50%

Celý život se snaží o spravedlnost a pravdu ve svém životě. Je dobré, pokud se jim do toho nikdo neplete. Nic je neumí rozrušit tak, jako omezování osobní svobody. Co se týče nových nápadů, těch mají střelci plnou hlavu!

Kozoroh – úroveň šílenosti 60%

Hotovi workoholici. Dávají si na ramena ty nejsložitější úlohy a neumí se dočkat toho, jak je vyřeší. Rádi zdůrazňují svou profesionalitu a inteligenci. Pokud jsou v čele, neočekávejte, že ustoupí. V partnerském životě jim všechno klape.

Vodnář – úroveň šílenství 20%

Vodnář je jako šílený profesor, kteří žije ve svých iluzích. Nechá se snadno podvést a lidé toho umí využít ve svůj prospěch. Představitelé tohoto znamení jsou tak snadnou kořistí pro podvodníky, kteří chtějí rychle přijít k penězům.

Ryby – úroveň šílenství 10%

Ryby jsou nejmenšími blázny ze všech znamení zvěrokruhu. Jsou klidní a dá se na ně vždy spolehnout. Ryby jsou připraveny obětovat své vlastní zájmy jen proto, aby zpříjemnili den někomu jinému. Tyto vlastnosti z nich dělají chápavé, moudré a empatické lidi.