Co potřebuješ:

Ovesné vločky (2 lžíce)
Lněné semínko (1 polévková lžíce)
Sušené švestky (5-7 kusů)
Nízkotučný jogurt (1 sklenice)
Kakaový prášek (1 polévková lžíce)


Příprava a použití:

Nejprve je dobré vědět, že tuto snídani musíte připravit večer a nechat ji stranou až do dalšího dne. Prvním krokem je vařit 100 ml vody a když se vaří, hodit sušené švestky. Přeneste vše do skleněné nádoby. Nyní nádobu přikryjte a nechte 10 minut stát. Mezitím vhoďte oves s kakaem a lněným semínkem do samostatné mísy.

Poté přidejte jogurt a míchejte do hladka. Po 10 minutách odstraňte sušené švestky z vody, nakrájejte a přidejte do ovsa. Nyní promíchejte a nechte vařit přes noc.

Následujícího dne máte dvě možnosti: použít jej tak, jak je, nebo ho vybičovat, aby bylo zábavnější. Můžete přidat med nebo organickou stévii. Tato snídaně vám pomůže nejen získat spoustu energie, ale také usnadní proces hubnutí.

Mezi velké výhody této snídaně patří to, že vám pomůže detoxikovat tělo. Díky tomu můžete s minimálním úsilím zhubnout a udržet si zdraví. Tato snídaně navíc pomáhá urychlit metabolismus a posílit imunitní systém. Kromě toho je bohatý na vitamíny a minerály, které přispívají k celkové pohodě každého. Kromě toho jeho živiny pomáhají vylepšit vzhled vašich vlasů a dodávají jim jas a objem.

Jak uvidíte, výhod této báječné snídaně je nespočet. Začněte tedy s tímto mocným snídaňovým jídlem co nejdříve a nebudete litovat.

Zdroj.fithacker.ru