1. Citrony

Tyto plody jsou velmi bohaté na vitamín C a antioxidanty. Zlepšují funkce jater a urychlují spalování tuků. Díky nim se také cítíme déle sytí.

2. Skořice

Skořice nejen skvěle chutná, ale také stabilizuje hladinu cukru v těle. Díky tomu se vyhneme útokům hladu. Samotné aroma skořice je navíc nesmírně osvěžující a navodí dobrou náladu.

3. Zlato

Může mít více kalorií než cukr, ale také velmi vysoký obsah živin! Navíc skvěle působí na pokožku, hydratuje ji a dělá ji pružnější. Uvolňuje stres a zlepšuje kvalitu spánku.

4. Zázvor

Věděli jste, že zázvor odvádí přebytečnou vodu z těla, a tím zabraňuje otokům? Je také dokonale spokojený a reguluje metabolismus.

Návod

Připravit:

  • sklenice vody,
  • lžička skořice v prášku,
  • velmi malý kousek zázvoru,
  • půl citronové šťávy,
  • lžička medu.

Samotná příprava je velmi jednoduchá. V hrnci dejte vařit vodu, a když se začne vařit, přidejte skořici a zázvor. Směs necháme 10 minut vařit, poté odstavíme z plynu a počkáme 5 minut. Vývar sceďte a přidejte do něj med a citronovou šťávu. Připraveno!

Pokud chcete, aby vaše bříško zmizelo, pijte tento nápoj každé ráno nalačno a večer před spaním. Počkejte ráno půl hodiny, než se nasnídáte. Nezapomeňte také během dne pít hodně vody. Hodně štěstí!


Zdroj: feed.to