Nejčastější chyba

Většina lidí plně nevyužívá příležitostí, které jim citron dává. Vymačkání šťávy do lahve nebo sklenice a naplnění vodou je jen zlomek toho, co můžeme z tohoto ovoce získat.

Citronová kůra obsahuje nejvíce živin, vitamínů a stopových prvků, takže její odříznutí je zcela nelogické.

Každý z nás by si určitě neodepřel další porci vitaminu A, C, kyseliny listové, beta-karotenu, hořčíku, vápníku a draslíku.

Správná příprava citronové vody:

  1. Zásobte se organickými citrony.
  2. Nakrájejte je na plátky.
  3. Vytlačte šťávu z několika plátků do láhve nebo sklenice.
  4. Nakrájejte jejich maso a přidejte je do misky.
  5. Přidejte zbývající plátky do misky.
  6. Naplňte je studenou nebo horkou vodou.

zdroj:1mhealthtips.com