Nejčastější chyba
Většina lidí plně nevyužívá příležitostí, které jim citron dává. Vymačkání šťávy do lahve nebo sklenice a naplnění vodou je jen zlomek toho, co můžeme z tohoto ovoce získat.
Citronová kůra obsahuje nejvíce živin, vitamínů a stopových prvků, takže její odříznutí je zcela nelogické.
Každý z nás by si určitě neodepřel další porci vitaminu A, C, kyseliny listové, beta-karotenu, hořčíku, vápníku a draslíku.
Správná příprava citronové vody:
- Zásobte se organickými citrony.
- Nakrájejte je na plátky.
- Vytlačte šťávu z několika plátků do láhve nebo sklenice.
- Nakrájejte jejich maso a přidejte je do misky.
- Přidejte zbývající plátky do misky.
- Naplňte je studenou nebo horkou vodou.
zdroj:1mhealthtips.com