Od silné bolesti pomáhají bramborové obklady .

Brambory je potřeba umýt a nastrouhat spolu se slupkou. Naneste směs na gázu a přiložte na bolavé místo. Zabalte do nylonového sáčku a oblečte si ponožky. Podšívky se mění denně. Délka léčby – 7-8 dní.

Obalte medem a solí .

Smíchejte med a sůl ve stejném poměru (1: 1) a aplikujte hodně bolavé místo. Navrch dejte kousek gázy, přilepte náplastí a zabalte do nylonového sáčku. Oblékněte si ponožky a spěte v nich.

Tyto obklady dávám na tchyni každý večer. Po třetím ošetření bolest ustoupila a po pátém jsem opět viděl úsměv na její tváři. Ošetření jsme opakovali po dobu 10 dnů. Poté bolest zcela zmizela.

Navrhnu vám další recept na bolest pat, který používala moje sousedka a podle ní je mimořádně účinný.
Léčivá tinktura s aspirinem

  • 10 tablet aspirinu nebo andolu (200 mg) rozdrťte na prášek a zalijte 250 ml komovice (nebo 70% lékařského lihu) a nechte 1-2 dny odstát.
  • Každý večer tinkturu protřepejte a ponořte do ní kousek ohnuté gázy.
  • Nasaďte obvaz na patu, zabalte ji do nylonového sáčku a navlékněte ponožku. Nechte přes noc.
  • Ráno omyjte vodou, otřete a naneste trochu mastného krému na nohy.

Po 10 ošetřeních byly chodidla a paty očištěny od hrubé kůže a usazenin.
Mimochodem, nohy můžete vyčistit kartáčem nebo patním kamenem a poté nanést krém.

Pokud jsou na chodidlech praskliny, puchýře nebo modřiny a tvrdé usazeniny , bude tento postup také účinný. Mé sousedce je 57 let a její nohy jsou jako nohy dvacetileté dívky.

Říká, že touto tinkturou lze léčit i bolestivá místa s křečovými žilami (varixy) . Po rozetření bolest okamžitě zmizí. Lze jím potřít bolestivá místa a osteochondrózu, kde dochází k usazování solí.

Zdroj:lifter