Květy mají zvláštní účinek na hruď. Pravidelné používání tohoto oleje hluboce uvolňuje tkáně v prsou. Při pravidelném nanášení na prsa poskytuje olej lepší pocit pohody, posiluje imunitní systém a předchází rakovině.

Bolest na hrudi, cysty, fibroidy a mastopatie jsou běžné stavy, které postihují mnoho žen po celém světě. Protože jedním z hlavních pachatelů těchto nemocí je stres, kterému jsme každý den vystaveni více a více.

Bolest na hrudi je často způsobena cystami – vaky naplněnými tekutinou, které mění svůj tvar a velikost během menstruačního cyklu. Jsou měkké a pohyblivé, když se jich dotknete, ale pokud jsou silně naplněny vodou, mohou být těžké a bolestivé, když se jich dotknete.Reklamní

Pokud se pampeliškový olej používá s čajem z kořene pampelišky, může pomoci odstranit infekce, zmírnit otoky prsou a snížit počet cyst v prsou.

Listy květu pampelišky obsahují lecitin, který při lokální aplikaci může pomoci při lupénce.

Olej z pampelišky lze použít k masáži těla a ke zmírnění napětí v celém těle.

Recept na olej z pampelišky

Složení

Pampeliška květiny

500 ml kvalitního lněného oleje lisovaného za studena (nebo mandlového nebo meruňkového nebo olivového nebo sezamového nebo hroznového oleje)

Naplňte dvě třetiny nádoby květinami a nalejte olejem. Sklenici zakryjte gázou a zajistěte ji gumovou páskou. Umístěte nádobu na teplé a slunné místo po dobu dvou týdnů nebo dokud květy nezhnědnou. Poté olej přeceďte a vložte do sterilizované tmavé láhve. Skladujte olej na chladném a tmavém místě.

Pokud čekáte příliš dlouho dva týdny, můžete máslo připravit jinak. Naplňte dvě třetiny nádoby květinami a přidejte olej, který jste si vybrali. Vložte ji do hrnce ve vodní lázni a zahřejte ji na nejpomalejší teplotu asi 30-60 minut.

Olej by neměl být příliš horký, protože je třeba se vyhnout jeho varu. Pokud dokážete udržet nejnižší teplotu po delší dobu, bude lék mnohem silnější.

Vložte směs zpět do nádoby a nechte ji jeden den na slunci, poté přeceďte. I když se jedná o rychlý recept, doporučuje se, abyste ho připravovali pomalu.

aplikace

Naneste malé množství oleje na bolestivé místo a masírujte ho několikrát denně.

Sdílejte tento příspěvek se svými přáteli

Zdroj:z0j.ru