Postup:

Je to samozřejmě velice jednoduché. Stačí nasekat petržel najemno. Petržel dejte do hrnce, zalijte litrem vody a dejte na mírný plamen. Vařte 20 minut. Potom můžete petržel přecedit a přidat lžičku medu, aby čaj nebyl tak hořký. V tuhle chvíli je čaj už hotový. Vypijte 3 šálky tohoto nápoje denně a užijte si snižující se váhu a zmenšující se pas.

Chcete výsledku dosáhnout rychleji?

Kromě pití petrželového čaje můžete zapojit i několik dalších rituálů, které vám pomohou ke štíhlejšímu pasu a které byste měli zařadit do svého denního plánu. Každý den pijte alespoň 8 sklenic čisté vody, abyste odstranili toxiny nahromaděné v těle, a zároveň budete dokonale hydratovaní. Do svého jídelníčků zahrňte hodně ovoce a zeleniny a vyhýbejte se škodlivým potravinám, fastfoodu apod.

Každé ráno si najděte čas a pusťte se alespoň do lehkého cvičení na půl hodiny. Pokud neradi cvičíte, vyzkoušejte jógu a meditaci. Máte-li k tomu trochu vlohy, můžete jít také běhat, anebo chodit do práce pěšky svižnou chůzí. Pracujete-li daleko, místo výtahu vždy zvolte schody a udržujte se neustále fyzicky aktivní.

Zdroj.Irecept