Příčiny mnoha nemocí

Kvůli nedostatku kyslíku a živin se tyto kdysi přátelské organismy stávají silnějšími, virulentnějšími anaeroby produkujícími toxiny.

Žádná forma sterilizace nebyla dosud dostatečně účinná, aby tento problém vyřešila. Infekce se často šíří do čelisti, kde vytváří dutiny nebo praskliny.

Kavitace jsou místa nezhojených kostí, která jsou často ohniskem infekce a gangrény. Objevují se někdy po extrakci zubu, ale objevují se i po extrakci zubu.

To vše se děje s velmi malým počtem příznaků, pokud vůbec nějaké. Hnisající mrtvý zub je možné mít, aniž bychom o tom věděli. Tím však vaše trápení nekončí.

Může dojít k onemocnění srdce, ledvin, kostí a mozku

Dokud je váš imunitní systém silný, všechny bakterie, které se vzdálí od infikovaného zubu, jsou zničeny. Pokud je však vaše imunita oslabena kvůli nemoci nebo úrazu, nebude již schopna infekci ovládat.

Tyto bakterie pak mohou vstoupit do okolních tkání a skončit ve vašem krevním řečišti, kde jsou přeneseny do nových míst, ať už se jedná o tkáně nebo orgány.

Dr. Priceovi se podařilo přenést nemoci z lidí na králíky tak, že do nich vložil části zubů, které extrahovaly nervy. Zjistil, že vkládání zubů člověku, který nedávno prodělal infarkt u králíka, způsobí u králíka infarkt už za pár týdnů.

Téměř všechna chronická degenerativní onemocnění jsou spojena s tímto zubním zákrokem, včetně:

  • Srdeční choroba
  • Nemoc ledvin
  • Artritida, revmatická onemocnění a onemocnění kloubů
  • Neurologická onemocnění (např. ALS)
  • Autoimunitní onemocnění (např. lupus)

Zdá se, že existuje také souvislost s rakovinou. Dr. Robert Jones zkoumal souvislost mezi extrakcí zubního nervu a rakovinou prsu a dosáhl extrémně vysoké souvislosti. Uvedl, že dospěl k následujícím závěrům:

  • 93 % žen s rakovinou prsu podstoupilo proceduru odstranění nervu
  • 7 % z nich trpělo jinými zubními chorobami

Ve většině případů nádory vznikly na stejné straně jako stomatologický výkon.

Dr. Jones tvrdí, že bakteriální toxiny v infikovaném zubu nebo čelisti jsou schopny inhibovat proteiny, které potlačují vývoj nádoru. Německý lékař Dr. Joseph Issels citoval podobná zjištění a řekl, že 97 % jeho pacientů s rakovinou podstoupilo operaci zubního nervu. Pokud mají tito lékaři pravdu, lékem na rakovinu je odstranění mrtvých zubů a nastolení stabilního imunitního systému.

Zmutované bakterie ve vašich ústech

Jak tyto zmutované bakterie z vašich úst souvisí s nemocemi?

Bakterie lze nyní identifikovat analýzou DNA, ať už mrtvé nebo živé.

V pokračování Priceovy práce použila Nadace pro výzkum toxických prvků analýzu DNA k vyšetření zubů bez nervů a u 100 % vzorků byly zjištěny bakteriální infekce. Ve 43 vzorcích bylo identifikováno 42 různých druhů anaerobních bakterií. V kavitacích mezi 85 vzorky bylo identifikováno 67 různých typů bakterií. Mezi nalezenými bakteriemi byly následující:

  • Capnocytophaga ochracea
  • Fusobacterium nucleatum
  • Gemella morbillorum
  • Leptotrichia buccalis
  • Porphyromonas gingivalis

Jsou to jen benigní, běžné bakterie z úst?

Vůbec ne. Čtyři z těchto bakterií útočí na srdce, tři na nervy, dvě na ledviny, dvě na mozek a jedna může infikovat sinusové dutiny. Takže všichni prostě nejsou benigní!

Dalších 400 % bakterií se nachází v krvi kolem místa, kde byl kdysi zubní nerv vzhledem k samotnému zubu, což naznačuje, že zub je inkubátor a periodontální vaz je zásobou potravy.

Nikdy nebylo moudré nechat v těle něco mrtvého

Žádný jiný lékařský postup nezahrnuje ponechání něčeho mrtvého v těle. Když apendix přestane fungovat, je odstraněn. Pokud vám zmrznou prsty nebo se z nich objeví gangréna, jsou odstraněny. Pokud dítě zemře v děloze, tělo samo způsobí potrat.

Váš imunitní systém nepotřebuje mrtvé látky a pouze přítomnost mrtvé tkáně může způsobit komplikace, jako je tomu u mrtvého zubu.

Infekce a reakce autoimunitního odmítnutí způsobují hromadění bakterií kolem mrtvé tkáně. V případě odstranění nervu dostanou bakterie šanci vstoupit do vašeho krevního oběhu, kdykoli je vaše imunita slabá.

Proč zubaři stále tvrdí, že extrakce zubního nervu je bezpečná?

Ačkoli existuje mnoho důvodů, proč by měl být tento zubní zákrok zakázán, stále není zakázán a je příčinou smrti mnoha lidí.

Proč? Vysvětlení je velmi jednoduché, jde o jeden z nejvýnosnějších zákroků ve stomatologii.

Jak se tomuto stomatologickému zákroku vyhnout?

Nejlepší je tento postup nikdy neprovádět. Pro zachování zubu prostě nemá smysl riskovat své zdraví. Pokud jste již tento zákrok dělali, bylo by dobré zub odstranit, i když je vše v pořádku.

Pamatujte, že jakmile váš imunitní systém selže, existuje riziko vážného zdravotního problému.

Pokud odstraníte zub, máte k dispozici několik možností:

  1.  Částečná protéza: Jedná se o snímatelnou protézu a je to jedna z nejjednodušších a nejlevnějších možností.
  2. Most: Jedná se o trvalejší zákrok, který nějakým způsobem změní skutečný zub, ale je mnohem dražší.
  3. Implantát: Jde o umělý, trvalý zub, obvykle vyrobený z titanu, zapuštěný do dásně a čelisti. Existují však určité problémy, které mohou nastat kvůli použití tohoto kovu během tohoto postupu. Dnes se zirkonium používá častěji, protože nezpůsobuje větší komplikace.

Nestačí však jen zub vyndat a nasadit umělou náhradu.

Zubaři obvykle vyjmou zub, ale ponechávají parodontální vazivo, které lze použít ke krmení bakterií. Mnoho odborníků doporučuje tento vaz odstranit, aby se snížilo riziko infekce.

Zdroj:dnevno.hr