Dodal: „Říkáme svým dětem, aby si umývaly ruce mýdlem, nikoli čistou vodou, aby si vyčistily bakterie z rukou. Stejný koncept se používá v dutinách. “

Chcete-li dosáhnout nejlepších účinků, měli byste zkombinovat ½ čajové lžičky dětského šamponu a 8 uncí fyziologického roztoku. Můžete si také připravit vlastní fyziologický roztok smícháním zaoblené lžičky sody bikarbóny a 3 vrchovatých lžiček soli v malém sáčku Ziplock. Poté do šálku převařené nebo destilované vody (8 uncí) přidejte čajovou lžičku směsi a ½ čajové lžičky dětského šamponu.

Do tohoto roztoku namočte dětskou nosní žárovku nebo gumovou stříkačku do ucha a opatrně propláchněte nosní dírky.

Probiotické opláchnutí zachová zdravé bakterie a bojuje se špatnými. Můžete jej připravit stejným způsobem jako slaný roztok, ale místo šamponu do něj přidejte probiotickou kapsli.

Takashima také dodal: „Často se setkávám s dříve zdravými pacienty, kteří mi říkají:„ Nebyl jsem schopen otřást touto infekcí dutin a několik cyklů antibiotik a steroidů nepomáhá. “

To mi říká, že se muselo něco stát, aby došlo ke změně přirozené schopnosti pacienta bojovat proti infekcím dutin. “

Navrhuje, že nejlepší věcí na probiotikách je skutečnost, že účinně doplňují zdravé bakterie, a tím zabraňují hromadění škodlivých bakterií v dutinách. Než se však rozhodnete vyzkoušet domácí zavlažování, doporučuje vám, abyste se poradili se svým lékařem, který ve vašem případě může doporučit správnou léčbu.

Takashima také doporučil následující dětské šampony pro léčbu infekcí dutin:

  • Aveeno Baby Wash & Shampoo s přírodním ovesným extraktem
  • California Baby Super Sensitive Shampoo & Body Wash – bez parfemace
  • Exederm nedráždivý dětský šampon
  • California Baby Shampoo & Body Wash – Tea Tree & Lavender
  • Šampon a mytí Burt’s Bees Baby Bee bez vůně

Vyzkoušejte metodu Dr. Takashima a nakonec zmírněte příznaky infekcí dutin!

Zdroj: healthyfoodvision.com