Příprava

Nejprve smíchejte křen samostatně, poté přidejte nakrájené citrony a znovu promíchejte. Poté přidejte med a skořici a vše znovu promíchejte a směs nalijte do sklenice, jakmile je hotová. Pijte 1 lžičku směsi 2krát denně po dobu 3 týdnů a problém bude pryč.

Zdraví prospěšné přísady

Křen

Tato úžasná rostlina obsahuje 10krát více glukosoinolátů než brokolice, což znamená, že k tomu, abyste z toho mohli těžit, potřebujete jen malou část. Dab na vašem steaku nebo ve vašem oblíbeném smoothie bude dělat. Glucosoinoláty mají silné antioxidační vlastnosti, které mohou zmírnit problémy s dutinami a dýchacími cestami.

Mají také antibiotický účinek na tělo, který může porazit různé infekce. Glukosoláty jsou smrtící pro houby a bakterie a zvyšují průtok krve do určité oblasti a účinně odstraňují veškerý odpad z této části těla.

Citrony jsou jedním z nejzdravějších plodů na Zemi a mohou posílit váš imunitní systém. I když jsou kyselé, mají zásaditou povahu a mohou regulovat hladinu pH. Pití citronové vody před snídaní se stalo běžnou praxí pro mnoho lidí po celém světě, ale můžete také přidat citrony do smoothies a různých pokrmů a salátů.

Zdroj:healthyfoodguide24h.com