postup přípravy

1 . krok

Nejdříve si vyšleháme máslo s práškovým cukrem do pěny. Přidáme i vanilkový cukr.K máslu přimícháme vejce, přidáme mléko. Nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva..Cesto navrstvíme na plech 20 x 30.Vyložený s pečícím papírem.

2 . krok

Tmavé těsto připravíme tak jako bledé nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva a s kakaem. Tmavé těsto vylijeme na bledé t+sto..Potom poklademe višně které si slijeme ze šťávy jemně je do těsta vtlačíme.

3 . krok

Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 ° C cca 40 minut.

4 . krok

Krém si připravíme uvařením punčovou pudinku ..Ten necháme vychladnout. Maslo si vyšleháme s práškovým cukrem do pěny a po lžících vmícháme vychladlý puding. Pro zvýraznění chuti můžete přidat pár lžic rumu.Krém natřeme na zákusek a dáme vychladit.

5 . krok

Nakonec přelijeme čokoládovou polevou.

Zdroj.webnoviny.sk