Poškození čokoládových tyčinek má negativní vliv na orgány kardiovaskulárního systému a gastrointestinálního traktu.

Obsah tuků a sacharidů v nich může vést k vážnému poškození vnitřních stěn tepny a způsobit tak vznik aterosklerózy.

Předpokládá se, že pomocí tyčí se mozek dobíjí, ale ve skutečnosti je jejich účinek zcela opačný.

Sladké sycené nápoje.

To je možná jeden z největších viníků rakoviny. Rakovinu způsobuje fruktózový sirup, který se snadno vstřebává stěnami rakovinných buněk. Soda pop je nejlepší černou listinou karcinogenních potravin.

Balené džusy ..

Nezapomeňte, že jakákoli „100% přírodní“ šťáva v tetra balení nebo plastu je práškový produkt. Obsahuje hodně cukru a konzervačních látek.

Jíst tyto potraviny je smrtelné:

Produkty rychlého občerstvení. Vše, co se připravuje nalitím vroucí vody, je pevná chemie.

Zdroj:mardentro.ru