Proč je želatina tak dobrá pro klouby:

Želatina – produkt živočišného původu, získaný jako výsledek zpracování hovězího vaziva – šlachy, kosti, chrupavky, je vlastně kolagen ve své nejčistší formě. Pozitivně působí na stav vnitřních vláken a drobných cévek. Obsahuje dvě aminokyseliny: prolin a hydrocyprolin, které mají pozitivní vliv na obnovu pojivové tkáně. Želatina je schopna zvýšit růst a objem pojivové tkáně, což je velmi důležité pro nemocné klouby.

Želatina je užitečný produkt výjimečné kvality pro zlepšení zdraví:

  • posiluje klouby a srdeční sval
  • zlepšuje metabolismus
  • zvyšuje duševní schopnosti
  • udržuje zdravý stav pokožky
  • dodává pružnost a pevnost šlach a vazů
  • zabraňuje rozvoji osteoporózy a artrózy
  • vede ke zlepšení růstu a struktury vlasů a nehtů
  • nenahraditelný v případě dysplazie