postup:
Připravíme si korpus. Do hrnce nalijeme mléko, přidáme cukr, kakao, mouku a dobře promícháme metličkou. Přendáme na mírný oheň a uvaříme do zhoustnutí. Sejmeme z plamene a přidáme máslo a vanilku – mícháním rozpustíme.
Máslem vymažeme plech na pečení – 40 × 50 cm. Dno posypeme kokosem (aby bylo pokryto celé dno) a rovnoměrně navrstvíme kakaovou hmotu – uhladíme.
Dáme vychladit na 3 hodiny.
Do misky nasypeme šlehačku, zalijeme studeným mlékem a vyšleháme. Rozetřeme na vychlazenou kakaovou hmotu.
Dáme na noc do chladničky.
Pak nakrájíme na 12 dílů. Každý díl opatrně srolujeme.
Můžeme podávat.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj.dobrenoviny.sk