postup:
Připravíme si korpus. Do hrnce nalijeme mléko, přidáme cukr, kakao, mouku a dobře promícháme metličkou. Přendáme na mírný oheň a uvaříme do zhoustnutí. Sejmeme z plamene a přidáme máslo a vanilku – mícháním rozpustíme.

Máslem vymažeme plech na pečení – 40 × 50 cm. Dno posypeme kokosem (aby bylo pokryto celé dno) a rovnoměrně navrstvíme kakaovou hmotu – uhladíme.

Dáme vychladit na 3 hodiny.

Do misky nasypeme šlehačku, zalijeme studeným mlékem a vyšleháme. Rozetřeme na vychlazenou kakaovou hmotu.

Dáme na noc do chladničky.

Pak nakrájíme na 12 dílů. Každý díl opatrně srolujeme.

Můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Zdroj.dobrenoviny.sk