postup:

Je dobré, aby masíčko odleželo, proto jsem si ho připravila den předem. Jednoduše mleté ​​masíčko smícháme s trochou mléka (asi 100 ml), kořením, pepřem a česnekem. Promícháme a dáme do chladu marinovat. Maso solíme jen minimálně.

Na druhý den si maso rozdělíme na dvě poloviny. Masíčko vyformujeme na dva pláty a potřeme hořčicí, uložíme plátky sýra a šunky.

Opatrně začneme rolovat. Nevadí, pokud se to nepodaří dokonale, po dokončení potrhaná místa snadno opravíte – hmota je velmi tvárná.

Nyní dáme obě role na plech vyložený papírem. Já to dělám tak, že plech si dám pod stůl a rolky jednoduše sklouznou na plech. Podle potřeby ještě upravte přímo na plechu.

Nyní vrch potřeme zakysanou smetanou – smetanou netřeba šetřit, na rolády chutná výborně.

Šup do trouby a pečeme při teplotě 200 stupňů asi 40 minut.

Máte hotovo! Přejeme Vám dobrou chuť:)