3. Špatné větrání těla v noci

Při výběru oblečení na spaní se rozhodněte pro flanelové pyžamo, které ženám umožňuje intimní oblasti žen volně dýchat.

4. Odstranění chloupků na čele

Lékaři nedoporučují holení vlasů na čele, protože chrání ženu před všemi druhy bakterií. I když je někdy nepohodlné chodit s „houštinami“, úplné odstranění chloupků rozhodně neprospěje.

5. Ignorování kvasinkových infekcí

Neustále lpíte na kvasinkových infekcích a nechodíte s žádostí o pomoc ke gynekologovi. V takovém případě riskujete rozvoj bakteriální vinózy. Nebo druhá možnost … Máte často kvasinkovou infekci kvůli nízkému pH? Stojí za to věnovat pozornost odpovídající alokaci. Normální barva by měla být průhledná nebo světle šedá. Pokud je výtok jiné barvy, neodkládejte návštěvu gynekologa.

6. Mokré plavky

Po koupání se oblékněte do suchého a čistého prádla. Pokud tak neučiníte, riskujete infekci.

7. Špatná hygiena vnější části pochvy

Pro zachování hygienického zdraví pochvy by se měly umýt pouze vnější stydké pysky, ne vnitřní rty. Důležitou roli hrají také hygienické výrobky.

8. Používání běžného mýdla pro hygienické účely

K čištění nádoby používejte pouze vodu. Pokud jste začali používat mýdlo, bylo by účelnější okamžitě přestat, jinak byste narušili mikroflóru. Ve skutečnosti veškerá chemie ve formě barviv, pachů a všeho dalšího dráždí vagínu a může zabíjet prospěšné bakterie a zároveň narušit pH. + Krásné ženy, určitě byste si měli pamatovat, že vagína má schopnost se sama očistit a zbavit škodlivých bakterií a toxiny. Postupujte podle výše uvedených tipů a buďte zdraví!

ZDROJ:FITHACKER