Rakytníkový olej obsahuje látky, které obnovují tukovou rovnováhu v pokožce. Po použití oleje se pokožka vyživí, ale není mastná. Navíc obsahuje protizánětlivé složky. Efektu omlazení je dosaženo díky ovocným kyselinám. Kromě toho můžete pomocí oleje vyrovnat tón pleti, zmírnit podráždění.

Lněný olej má významný rozdíl od ostatních olejů – v první řadě mluvíme o přítomnosti bílkovin v něm. Díky tomu má nástroj omlazující účinek. Pokud jej budete používat systematicky, zaznamenáte liftingový efekt. To je užitečné zejména pro ženy, které chtějí „utáhnout“ ovál obličeje.

Většina žen používá tento olej jako účinný nástroj pro výživu a posílení vlasů, ale tím jeho pozitivní vlastnosti nekončí. Obsahuje dostatečné množství kyselin, které napomáhají k dosažení efektu omlazení. Thiamin zase pomáhá odstraňovat vyrážky. Rozsah kokosového oleje je poměrně široký. Mnoho žen ho používá místo opalovacího krému s tím, že dokonale chrání pokožku a zabraňuje spálení.

Produkt má bohaté vitamínové složení, díky kterému se pokožka stává jemnější a hydratovanější. Určitě jste už nejednou slyšeli slova: „Kůže jako broskev.“ S tímto olejem tohoto efektu snadno dosáhnete, pokud přejdete na jeho systematické používání.

Každý z těchto olejů má své nepochybné výhody a je jen na vás, který z nich je pro vaši pleť nejlepší. Experimentujte a najděte pro sebe tu nejlepší možnost. Ženy, které mají mastný typ pleti, se často bojí použít tento lék, protože věří, že to jen zhorší problém. Ve skutečnosti je to mýtus, který můžete sami rychle vyvrátit.

Zdroj:Life