Postup:

Začněte výrobou dortů. K tomu musí být sušenky rozdrceny na drobky. K tomu je nejlepší použít mixér. Vložte suchary do mísy a rozemlejte. Po přidání ořechu se také naseká. Je lepší předem namočit sušené ovoce, aby bylo měkké. Chcete-li to udělat, opařte je vroucí vodou, udržujte je v ní asi deset minut, poté je vymačkejte z vlhkosti a také je pošlete do mísy mixéru, vše společně rozemlejte.

Pak kombinujte máslo a nalámanou čokoládu. Pošlete do mikrovlnné trouby na dvacet sekund, promíchejte, opakujte postup, dokud se obě složky nerozpustí. Můžete to udělat také ve vodní lázni. Přidejte do strouhanky a důkladně promíchejte. Dortový krém Zkombinujte zakysanou smetanu a cukr, nechte několik minut odstát a poté porazte. Želatinu namočte do studené vody, přidejte do zakysané smetany. Poté přidejte tvaroh. Pokračujte v šlehání při nízkých rychlostech, aby se tvaroh změkčil.

Po přidání želatiny se směs zahřeje na vodní lázni a přidá se k tvarohové hmotě, základna pro náplň se jemně míchá.

Na dno rozdělené formy se umístí vrstva drobky. Namažte tvarohovou hmotou, posypte ji znovu vrstvou drobků. Řádky opakujte jeden po druhém. Je lepší lehce rozdrtit koláče lžící, takže dort bude hustší.

Pošlete dort do chladničky na pět nebo šest hodin, aby byly koláče úplně nasycené a krém se nalil a ztuhl. Začněte zdobit vrchol dezertu.

Za tímto účelem rozdrobíme čokoládu na kousky, přidáme máslo a mléko a rozpustíme ji. Nalijte dezert na vrchol. Nechte na chvíli. Poté, co je dort vyjmut z formy, nakrájen na porce a podáván. Dorty tohoto dortu jsou velmi jemné, doslova se rozpustí v ústech. Krém není příliš sladký, je v dokonalé harmonii se sladkým základem. Aby byla strana dezertu krásná, můžete okraje formy vyložit fólií.

Zdroj:styl.ru