Mezi tisíci neuvěřitelných příběhů o lidech vyléčených Simpsonem vyniká ten poslední, o 80letém muži, který byl prakticky na smrtelné posteli s rakovinou plic.

– Ten muž byl celý oteklý po chemoterapii, s otevřenými ranami na nohou a sotva dýchal! Poté, co lékař předpověděl, že bude žít maximálně 48 hodin, mi ho přivezl jeho syn. Poté, co jsem mu doporučil, aby začal s léčbou konopným olejem, šel mladý muž k lékaři svého otce. Ten samozřejmě odmítl takto zacházet se svým pacientem, a tak mi mladík nakonec sebral olej, namočil malý krekr a dal ho otci – říká nám Rick.

Za pouhou půlhodinu, zřejmě šokován příbuznými, kteří se již sešli kolem starcovy postele, aby ho „vyprovodili“, začal stařík nejprve normálně dýchat, aby se jeho stav během noci zcela stabilizoval.

– Doktoři záhy „vysvětlili“, že před smrtí chtěl, aby se mu na chvíli vrátily životní funkce… Syn však ráno odvezl otce z nemocnice a zakázal mu užívat všech 24 předepsaných léků! Po šesti týdnech léčby konopným olejem už nepotřeboval inzulín a po třech měsících se zcela vyléčil z rakoviny! – říká Rick a zdůrazňuje, že neexistuje žádná věková hranice pro použití terapie konopným olejem a že ji mohou podstoupit i miminka.

Jelikož Riku potřeboval suroviny pro medicínu, začal brzy pěstovat marihuanu. Policie během tří let provedla v jeho majetku čtyři razy a Kanaďan navíc připomíná, že v Severní Americe hrozí těm, kteří veřejně tvrdí, že umí vyléčit rakovinu, trest odnětí svobody na pět až 40 let!

Simpson strávil ve vězení pouhé čtyři dny, ale i on, jak přiznává, od soudního procesu v Kanadě v roce 2005, kde je obviněn z pěstování, držení a prodeje marihuany, upadl snadněji.

„Vyvázl“ s pokutou 2000 dolarů, ačkoliv mu v jednu chvíli hrozilo 12 let vězení!

– Nejhorší ze všeho bylo, že porotci byli lidé, jejichž blízké jsem léčil konopným olejem. I soudce věděl, že je to všechno fraška! V jednu chvíli mi také řekl, že místo toho, aby mě soudili, by mě měli odměnit! Všichni to věděli a nikdo nemohl nic dělat! Ani těm deseti pacientům, které jsem vyléčil z rakoviny, nedovolili svědčit! Nedovolili lékařům vystoupit na lavičku, ani mi nedovolili předložit hromadu lékařské dokumentace o účincích mého oleje. Pokud nevíte, co znamená „zbabělý soud“, vydejte se do Kanady a vše vám bude jasné! – říká Simpson s nadšením a dodává, že Severní Amerika, na rozdíl od Evropy, má totálně vymytý mozek, pokud jde o legalizaci konopí.

Rick říká, že v životě neprodal ani gram trávy. Zklamaný vládou a zkorumpovanými lékaři vše rozdal nemocným lidem a recept na konopný olej umístil na web phoenixtears.ca.

Rick poukazuje na to, že je jednodušší a rychlejší vyrobit tento olej než kávu, a dodává, že existuje mnoho falešných olejů, které různí zloději prodávají pod heslem, že jsou jeho. Simpsonova léčba však spočívá v úvodní dávce několika kapek třikrát denně.

– Obvyklá dávka, kterou předepisuji na rakovinu, je 60 gramů do 90 dnů. Mimochodem, nikdy není pozdě, aby pacient zahájil terapii konopným olejem. Neexistují žádné výmluvy typu: „Je příliš pozdě“… Pokud se mě zeptáte, zda jsem pro kouření marihuany, řeknu vám, že rozhodně není tak účinná jako konopný olej, ale že je vědecky dokázáno, že lidé, kteří kouří marihuanu žít o šest let déle než ti, kteří nekouří , říká Simpson a dodává, že všechny světové vlády by měly umožnit svým občanům pěstovat konopí a používat je pro léčebné účely a také otevírat lékárny, kde si mohou koupit ti, kteří je nemají kde pěstovat to zdarma.

– Málokdo ví, že konopí se užívalo stovky let před Ježíšem Kristem jako jeden z nejvíce léčivých prostředků. Ve starověkých perských náboženských spisech, které mimo jiné uvádějí nejvíce léčivých rostlin, bylo konopí na prvním místě! – Rick s námi končí příběh a loučí se s námi, že jeho největší odměnou bude vidět svět bez rakoviny:

– Lidé mají právo na konopí, bezplatný lék, který jim dává příroda, a z čisté chamtivosti uneseni lékařští gangsteři!

Zdroj:telegraf.rs