Posledním případem Ricka byl 80-ti letý muž umírající na rakovinu plic. Byl celý oteklý z chemoterapie, měl otevřené rány na nohou a sotva dýchal.

Poté, co mu lékaři dávali jen 48 hodin života, ho jeho syn přivezl ke mně. Mé doporučení nasadit konopný olej syn ještě konzultoval se svým lékařem. Ten samozřejmě takovou léčbu odmítal.

Nakonec se rozhodli léčbu konopným olejem přece jen zkusit. Syn namočil do oleje malou sušenku a dal ji svému otci.

Lékaři říkali, že těsně před smrtí se většinou životní funkce mají tendenci na krátkou chvíli navrátit.

On však nechtěl čekat na otcovu smrt, proto ho následující ráno odvedl pryč z nemocnice. Kromě toho přestal otci podávat nemocnicí předepsané léky.

Kupodivu, jeho otec do 2 dnů nejenže nezemřel, ale po 6 týdnech léčby konopným olejem již více nepotřeboval inzulín a po 3 měsících byl kompletně vyléčen z rakoviny!

Jak uvádí pan Simpson, terapie konopným olejem je stejně efektivní ve všech případech a nemá žádný věkový limit. Může být podávána dokonce i malým dětem.

Pokuty a riziko uvěznění

K tomu, aby měl dostatek čerstvých ingrediencí pro svůj konopný olej, začal Rick pěstovat konopí.

Samozřejmě, nezůstalo to bez odezvy úřadů. Za své aktivity mu byla udělena pokuta 2000 dolarů a v 12 případech mu hrozilo uvěznění.

Nejhorší bylo, že i mezi porotci byli lidé, kterým Rick pomocí konopného oleje zachránil jejich nejbližší.

I samotný soudce věděl, že se jedná o frašku. V jednu chvíli dokonce řekl, že Rick by měl být vyznamenán, ne trestán. Všichni to věděli, ale nemohli nic dělat.

Nedovolili ani vypovědět 10 pacientům, které Rick vyléčil. Nedovolili, aby vypovídali lékaři, ani to, aby u soudu prezentoval lékařské dokumenty o účincích konopného oleje.

„Pokud si nedokážete představit, co to znamená“ zbabělý soud „, jděte se podívat do Kanady a uvidíte, co mám na mysli“, vysvětluje Rick.

Tvrdí dále, že nikdy neprodával konopí pro jiné, než léčebné účely. Proto byl chováním kanadských úřadů a zkorumpovaných lékařů nadmíru zklamaný.

Jak vyrobit a užívat konopný olej

Svůj recept na výrobu konopného oleje publikoval Rick dokonce i na internetu, najdete ho na stránce phoenixtears.ca.

Poznámka: Jedná se o destilovaný olej, který obsahuje THC.

Konopné oleje běžně dostupné v České republice jsou lisovány a THC neobsahují, protože tato látka je u nás nelegální.

Podle Ricka je příprava konopného oleje i následná léčba extrémně jednoduchá. Ta se začíná aplikací několika kapek oleje 3 krát denně.

Obvyklé množství, které onkologickým pacientům dává je 60 gramů oleje v průběhu prvních 90 dnů. Jak zdůrazňuje, pro pacienty není nikdy pozdě začít s jeho užíváním.

Co se týče kouření konopí, Rick uvádí, že není natolik účinné jako užívání oleje. Přesto se lidé kouřící konopí s mírou dožívají v průměru o 6 let více než ti, kteří ho nekouří.

Rick věří, že každá země na světě by měla dovolit svým občanům pěstovat a užívat konopí pro léčebné účely. Kromě toho, by mělo být dostupné také v lékárnách, zejména pro ty, kteří si ho nedokáží sami vypěstovat.

Dnes se málo ví o tom, že konopí bylo nejpoužívanějším léčivem již stovky let před naším letopočtem. Ve starověkých perských náboženských textech popisujících léčivé byliny se konopí uvádí hned na prvním místě!

Největším Rickova přáním je žít ve světě, ve kterém neexistuje rakovina.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/