Příprava:
Lískové ořechy opražíme, zchladíme a oloupeme. Nakrájejte je na větší kousky. Z bílků ušleháme tuhé těsto, postupně přidáváme cukr a nakonec přidáme mouku. Do formy dejte lískové ořechy a na ně směs na kůrku. Pečte deset minut. Těsto zchlaďte.

Do mísy dáme svařit 800 mililitrů mléka s vanilkovým cukrem. Přidejte šest rozmíchaných žloutků s cukrem. Do jiné mísy dejte dva pudinky, dvě lžíce mouky a 200 mililitrů mléka. Obě směsi spojte. Směs přidáme do převařeného mléka a mícháme na ohni, dokud smetana nezhoustne. Nechte vychladnout. V jiné míse ušlehejte margarín (máslo) s moučkovým cukrem. Postupně přiléváme vychladlou smetanu. Když se hmota spojí, rozdělte ji na dvě části. Do jedné části dáme tři lžíce Nutelly a promícháme. Otočte kůrku tak, aby byly vaše lískové ořechy nahoře. Potřete je Nutellou. Nalijte žlutý krém a na něj položte drobné sušenky. Poté přidejte čokoládový krém. Dort nechte dvě hodiny vychladit v lednici. Když je dort tuhý, ozdobíme jej dle libosti, šlehačkou,

Zdroj:dnevno.hr