Můžete použít mnoho účinných prostředků, které si můžete udělat sami doma. Kokosový olej je zvláště pozoruhodný v procesu obnovování pokožky. Jednoduše jej naneste krouživými pohyby a nechte působit delší dobu. Kromě toho, další problémy, se kterými se můžete setkat jsou kuří oka, mozoly a puchýře, které se mohou objevit na nohou.

Kuří oka se objevují v důsledku tlaku na určitém místě na nohách, nejčastěji v oblasti palce nebo malíčku. Ve většině případů mají nepravidelný tvar a mohou být žluté, bílé nebo šedé.

Občas se objevují i měkká kuří oka mezi prsty, protože vlhká kůže mezi prsty je změkčuje. Delší tření, tlak nebo různé druhy dráždění (vzhledem k tenké botě nebo vysokým podpatkům) způsobují ztluštění kůže.

Tato pokožka pak bude vytvářet puchýře na místě tlaku nebo podráždění nebo pod prstovými klouby. Zázračný přírodní recept, který vám pomůže zbavit se prasklin, mozolů, kuřích ok a puchýřů:

Složení:

  • 300 mg (10 tablet) aspirinu nebo Andolu 250 ml
  • brandy nebo 70% líh

Způsob přípravy:

Rozdrťte tablety aspirinu nebo Andolu za účelem získání prášku.

Poté, promícháme s brandy (nebo lihem) a nechte tinkturu postát po dobu 1-2 dnů.

léčba:

Vždy před použitím promíchejte. Pak ponořte kousek složeného obinadla a umístěte ho na problematické místo. Následně zabalte nohu do nylonové tašky a dejte na vrch ponožku.

Nechte to působit až do následujícího rána. Ráno si vše sundejte, umyjte si nohu a natřete nějakým krémem.

Po 10 opakováních pocítíte výrazné změny.

Tato pozoruhodná tinktura může být také použita v případě křečových žil (varixy). Vše, co musíte udělat, je použít tuto směs k masáži bolestivého místa, a to okamžitě zmírní vaši bolest.

Tato směs může být také použita při léčení osteochondrózy. Postup se opakuje, takže je třeba masírovat bolestivé místo. Bolest okamžitě zmizí.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/vseprozdraviezy/?fref=ts