Drobivá příloha se stala neméně populární mezi současníky. Používá se v obilovinách a obloha na masové pokrmy. Základní recept zahrnuje následující kroky: opláchněte jednou; nalijte do hrnce s vodou; zapněte varnou desku na maximum; ; zakrýt víkem; snižte teplotu na minimum. V závislosti na délce rýže se bude lišit množství vody v hrnci a doba varu:

– 2 polévkové lžíce. voda na 1 polévkovou lžíci. rýže. Vaříme 18 minut; Krátké zrno – 1,25 st. voda. Vařte 15 minut.

Po uvaření můžete vyjmout pánev z hořáku a nechat ji sedět pro větší vlhkost, aby se rýže nasytila. Problémy s trápením Přidávání mouky do těsta nebo jiných směsí může být problematické z důvodu tvorby hrudek.

Pokud se předpokládá zavedení kapaliny, stojí za to nalít mouku do sklenice teplé vody a dobře promíchat, pak bude s těstem mnohem méně problémů. Koření Bobkové listy jsou oblíbeným doplňkem polévek a masa. Abyste zabránili příliš hořkému pokrmu, použijte koření 10 minut před dokončením vaření a poté jej okamžitě vyjměte. To dodá pokrmu mírně živou chuť.

Zdroj:syl.ru