Proti tělesnému pachu

Křemelina dokonale neutralizuje nepříjemné tělesné pachy, takže pokud použijeme tento prášek, nebudeme mít v této oblasti již žádné problémy. Výroba antiperspirantu: V misce rozpusťte část bambuckého másla nebo kokosového oleje, poté přidejte trochu křemeliny, dokud nebude krémová. Čtvrtina čajové lžičky toho by měla být aplikována do podpaží.

Posiluje zuby, kosti

To je způsobeno oxidem křemičitým nebo oxidem křemičitým. Je dobrý i na klouby. Křemelina zabraňuje předčasné osteoporóze.

Špatný cholesterol

také inhibuje růst křemeliny po dobu nejméně 4 týdnů.

Zdraví

Díky záporným iontům v křemelině účinně hubí škodlivé bakterie, parazity a viry z tlustého střeva. Ráno, půl hodiny před jídlem a 3 hodiny po jídle, byste měli užívat detoxikační směs. 1 čajovou lžičku prášku rozpusťte ve 230 ml vody. Kurz by měl pokračovat alespoň 4 týdny.

Zelenina, ovoce

Báječné je i to, že zeleninu a ovoce můžeme skladovat čerstvé, protože když je posypeme křemelinou, nenapadají je bakterie způsobující rozklad.

Zeleninové k

Posypte naši zeleninovou zahrádku křemelinou, abyste zabránili ničení škůdců, ale můžete také ochránit svůj domov před brouky rozprašováním křemeliny podél prasklin.

Smradlavé boty

V nose škrábajícího zápachu ze smradlavých bot se také zbavíte potřením obuvi křemelinou.

Zdroj.Lifehacker