Arcra

Tření obličeje tímto jemným práškem vás může zbavit odumřelých buněk epitelu a vápník, hořčík, zinek, měď, selen a fosfor činí náš obraz krásnějším. Smíchejte lžíci křemeliny s dostatečným množstvím gelu nebo aloe vera, aby se z ní stal krém, a poté si ji krouživými pohyby naneste na tvář. Dávejte pozor, aby se vám nedostal do očí. Nechejte několik minut působit a poté opláchněte vlažnou vodou.

Proti tělesnému pachu

Křemelina dokonale neutralizuje nepříjemné tělesné pachy, takže pokud použijeme tento prášek, už v této oblasti nebudeme mít problém. Výroba antiperspirantu: Rozmíchejte v misce část bambuckého másla nebo kokosového oleje a vmíchejte trochu křemeliny, dokud nebude krémová. Čtvrtina čajové lžičky by se měla aplikovat na naše podpaží.

Posiluje zuby, kosti

To je způsobeno kyselinou křemičitou nebo oxidem křemičitým. Je to také dobré pro klouby. Křemelina předchází předčasné osteoporóze.

Špatný cholesterol

proto se doporučuje konzumovat křemelinu po dobu nejméně 4 týdnů.

Zdraví

Díky negativním iontům křemeliny účinně ničí škodlivé bakterie, parazity a viry z tlustého střeva. Ráno, půl hodiny před jídlem a 3 hodiny po jídle, byste měli užít detoxikační směs. 1 čajovou lžičku prášku rozpusťte ve 230 ml vody. Kurz by měl pokračovat po dobu nejméně 4 týdnů.

Zelenina, ovoce

Je také úžasné, že můžeme zeleninu a ovoce skladovat čerstvé, protože pokud je posypeme křemelinou, nenapadnou je bakterie, které způsobují rozklad.

Zelenina 

Posypte svou zeleninovou zahradu křemelinou, abyste zabránili ničení škůdců, ale můžete svůj domov před brouky chránit také rozprašováním křemeliny podél trhlin.

Smradlavé boty

Můžete se také zbavit zápachu páchnoucího zápachu z boty tím, že si otřete boty křemelinou.

Zdroj:tudnodkell.info