Proti tělesnému pachu

Křemelina dokonale neutralizuje nepříjemné tělesné pachy, takže pokud použijeme tento prášek, již nebudeme mít v této oblasti problémy. Výroba antiperspirantu: v nádobě rozpusťte část bambuckého másla nebo kokosového oleje a poté do něj vmíchejte trochu křemeliny, dokud nebude mít krémovou konzistenci. Čtvrtina čajové lžičky toho by měla být aplikována do podpaží.

Posiluje zuby a kosti

To je způsobeno kyselinou křemičitou nebo oxidem křemičitým. Je dobrý i na klouby. Křemelina zabraňuje časné osteoporóze.

Špatný cholesterol

také brzdí její růst, proto se doporučuje konzumace křemeliny po dobu alespoň 4 týdnů.

Zdraví

Díky negativním iontům křemeliny účinně ničí škodlivé bakterie, parazity a viry z tlustého střeva. Detoxikační směs se doporučuje užívat ráno, půl hodiny před jídlem a 3 hodiny po jídle. 1 čajovou lžičku prášku rozpusťte ve 230 ml vody. Kurz by měl pokračovat alespoň 4 týdny.

Zelenina, ovoce

Skvělé je také to, že zeleninu a ovoce můžeme skladovat čerstvé, protože když je posypeme křemelinou, nenapadnou je bakterie způsobující hnilobu.

Plodina 

Posypte naši zeleninovou zahrádku křemelinou, abyste zabránili ničení škůdců, ale také můžeme chránit náš byt před štěnicemi, když podél prasklin nasypeme křemelinu.

Smradlavé boty

Svíravého zápachu ze zapáchajících bot se zbavíte i potíráním bot křemelinou.