Postup:

Maso nakrájíme na drobné kousky a naložíme do směsi zázvoru, kari a sójové omáčky den předem. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na tenké proužky.

Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme naložená kuřecí prsa a rychle osmahneme. Poté přidáme nakrájenou zeleninu a krátce orestujeme. Mezitím uvaříme nudle dle návodu na obalu.

K hotovému masu přidáme scezené nudle, bambusové a sójové výhonky a zakápneme je sójovou omáčkou. Vše důkladně promícháme a smažíme na rozehřátém oleji asi 3 minuty. Podle chuti dosolíme a podáváme.

Čínská sójová tmavá omáčka dokonale obarví a dochutí nudličky. Toto jídlo je lehce stravitelné a mnohem zdravější než hranolky. Dobrou chuť!