1. Halucinace. Může to být halucinace všeho druhu: vizuální, sluchové, pachy. Pokud neužíváte silné léky ovlivňující nervový systém, pak jsou takové halucinace jistým příznakem smrti mozkových buněk a měly by vás určitě upozornit.


2. Vidění tunelu. To znamená, že vidíte dobře před sebou, ale ne po stranách. Pokud tento problém rozvíjíte postupně, pak je to jeden příběh, ale pokud zjistíte takové zhoršení zraku během několika sekund, musíte naléhavě vyhledat lékařskou pomoc. To platí také pro jakékoli jiné okamžité zhoršení zraku nebo sluchu.

3. Bolest hlavy. Ostrá bolest, která se náhle objevila. Obzvláště pokud jste ještě nikdy nic takového neměli. Naléhavě potřebujeme navštívit lékaře.


4. Porušení pohybu. To je nejjednodušší věc, šel do zrcadla a požádal vaši rodinu, aby viděli, jak se pohybujete. Zvedl obě paže, položil a zvedl obě nohy, pokud vidíte ze synchronizace pohybů, pak okamžitě navštivte lékaře. Totéž platí pro nesymetrický úsměv.


5. Porušení řeči. Vy sami si nemusíte všimnout poruchy řeči, ale pokud vám někdo řekne, že váš projev je narušen, okamžitě zavolejte sanitku. Můžete také mít problémy s pochopením toho, co se říká kolem vás.

6. Ostré tlakové rázy. Takové signály z těla naznačují vážnou patologii. S nimiž musíme bojovat nyní, a nečekat, až se objeví závažnější problémy.

7. Ztráta koordinace. Tento příznak jasně naznačuje, že do mozku vstupuje nedostatečné množství kyslíku, takže byste se měli co nejdříve poradit s lékařem.
Hlavní věc, pamatujte si, že únosci mrtvice jsou signály, které nám mozek dává, ztrácí schopnost vykonávat svou každodenní práci. A to se jasně odráží v sedmi výše uvedených příznacích. Neignorujte je, nezapomeňte navštívit lékaře a nechat se otestovat.

Zdroj:shkarec.ru