Zde je recept na nápoj, který s vaším tělem udělá zázraky:

Jak ho připravit?

Vše vhoďte do vroucí vody.
Přikryjeme a vaříme čtvrt hodiny.
Sceďte a pijte 3x denně: ráno nalačno, po snídani, před spaním.
Kúru provádějte týden, poté si dejte 1-2 týdny pauzu. Poté proces opakujte znovu.

Objevte sílu přírodních diuretik!

Zelený čaj a bobkový list spolu se skořicí – zrychlují metabolismus, odstraňují přebytečnou vodu z těla a pomáhají kontrolovat chuť k jídlu!

Kumarin v celeru, močopudné vlastnosti zázvoru, antioxidanty v mrkvi a okurce a chrom ve skořici – to vše vám pomůže rychle a efektivně očistit vaše tělo!

Celer není jen tak obyčejná zelenina! Jde o kumarinovou bombu, která čistí tělo od antioxidantů a přebytečné vody. A kdyby to nestačilo, zlepšuje trávení a zabraňuje vysokému krevnímu tlaku!

Zázvor – silné diuretikum, které vypudí z těla toxiny a podpoří trávení. Nezní to dokonale?

Co třeba mrkev? Je skutečným zdrojem antioxidantů a vitamínů, které urychlují detoxikaci organismu. A to není vše! Draslík obsažený v mrkvi zajistí správnou hladinu cholesterolu a cukru v krvi.

Okurky – nízkokalorický zázrak přírody! Podívejte se, jak jejich čistící síla ovlivňuje vaše zdraví.

Při tom všem nezapomínejme na brusinku – její antioxidanty a cenný vitamín C pomohou z těla extrahovat přebytečnou vodu a chránit buňky před poškozením toxiny a volnými radikály.

Skořice – váš přirozený spojenec při kontrole chuti k jídlu. A to není vše – zde je návod, jak tato složka urychluje detoxikaci a posiluje imunitu!

V neposlední řadě: chřest! Díky vysokému množství draslíku v nich obsaženého pomáhají předcházet hromadění vody v těle. „Dnes se osvoboďte od přebytečné vody!