postup:

Maso si smíchejte ve velké míse, přidejte sůl, pepř, nakrájené houby, strouhaný tvrdý sýr, petržel a důkladně promíchejte.

мясной фарш в миске

Maso opatrně rozmixujte s ostatními surovinami a pak tuto hmotu položte na pečící papír. Vytvarujte obdélníkovou placku a do středu poklademe plátky mozzarelly.

запеканка из фарша

Maso pomocí pečícího papíru opatrně srolujte a konce jemně přitlačte, aby nevytekl sýr.

хлебец из фарша

Zabalte bochník do 2 – 3 dalších vrstev papíru, svažte konce, aby vypadal jako velký bonbón. Pečte při teplotě 180 stupňů 45 – 50 minut. Hotový chléb nechte vychladnout a vložte jej na 2-3 hodiny do chladničky. Nakrájejte a můžete podávat. Krásně vynikne i jako součást studené obložené mísy. Dobrou chuť!

домашняя колбаса

Zdroj: sovkusom.ru

ZANECH STOPU

Please enter your comment!
Please enter your name here