„Vláknina nám chrání žaludek a houby bych vyhodila. Jsou těžko stravitelné a málokdy je někdo toleruje. Jako cibuli. Vše záleží na úpravě,“ řekla a poradila, jak cibuli připravit.

„Nakrájenou cibuli dejte do vody, počkejte, až se odpaří sirný zápach, a teprve potom přidejte do pokrmu a nebude vám to vadit. Máte tolik druhů cibule, takže krevety, které nikomu nevadí . .. Kombinujte se sýrem nebo zakysanou smetanou, to zneutralizuje problém.Nejdřív jí salát, pak jí a bohužel nevyužijeme dostatek potravin, které máme celý rok.Syrové zelí je nejlevnější a velmi zdravé jídlo , stejně jako mrkev Měla by se jíst čerstvá, nedávat do polévky, když „Při vaření z ní může tělo využít méně zdravých surovin,“ řekla.

„Cibule je výživná, má kvercetin, to je boží jídlo. Moje zesnulá maminka ji překrojila napůl, aby na talíři zčernala, tak ji dala do polévky, věděla, jak je zdravá.

Zdroj.balkoteka24h.club