postup:

Piškoty krátce namočíme do mléka a uložíme na plech. Na krém si vyšleháme smetanu s vanilkovým cukrem a ztužovačem. mascarpone si vyšleháme s tvarohem, cukrem a citrónovou šťávou. Obě hmoty smícháme a utřeme jednotný krém. Ten natřeme na piškoty a kým uděláme ovocnou vrstvu, odložíme do chladničky.

Ovoce si rozmixujeme na jemnou kaši. přendáme na plamen, přidáme cukr a za stálého míchání přivedeme do varu. Škrob si rozmícháme v troše mléka a vmícháme do jahodové hmoty na plameni. Za stálého míchání uvaříme hustý jahodový pudink. Sejmeme z plamene a mícháme, aby směs vychladla.

Naneseme na ztuhlý krém, posypeme čokoládou a dáme vychladit.

Zdroj:youtube/Schmeckt wie Spaghetti Eis ➟➟➠ Kuchen ohne backen