Specialisté také prokázali, že spánek v podprsence narušuje cirkadiánní rytmus těla, což přímo ovlivňuje kvalitu spánku. Jednoduše řečeno, pokud chcete lepší spánek, raději se toho oděvu přes noc zbavte.

Pokud přestanete nosit podprsenku, všimnete si, že se vaše pokožka výrazně čistí. Stává se, že se pod podprsenkou nahromadí trochu prachu, který způsobí oděrky a vyrážky. Odstranění podprsenky také snižuje riziko vzniku plísňové infekce.

Přestože je tomu všemu těžko uvěřit, výsledky provedeného výzkumu by neměly být zavrhovány. Vědci prokázali, že vzdání se podprsenky na delší dobu zlepší tvar ňader, budou kulatější, plnější a více vystouplé. Sluší se také zdůraznit, že chybějící podprsenka je také lepší pohodlí. 

Výrobci podprsenek si nepřejí, aby o tom dámy věděly, ale chůze bez podprsenky posiluje prsní svaly a dekolt se díky tomu jeví mnohem plnější.

I když se hned nebudete cítit lépe, budete mít méně finančních starostí. Proč? Protože ušetříte spoustu peněz a vždy se najde způsob, jak je utratit.

Zdroj:marichesse.com