Nezbytné ingredience:

2 polévkové lžíce medu.
1 čajová lžička skořice.
250 ml vody.

Příprava:

Příprava této nádherné směsi je velmi snadná a jednoduchá. Vše, co musíte udělat, je smíchat vroucí vodu a skořici. Pak je třeba odstranit hrnec z tepla a nechat vychladnout.

V tomto bodě musíte vědět, že abyste si zachovali všechny léčivé vlastnosti medu, musíte jej přidat do této směsi, jakmile se směs ochladí.

Pamatujte, že nikdy nesmíte přidávat med, dokud je voda vroucí nebo je ještě horká.

Jak tuto směs konzumovat?

Pokud jde o konzumaci této směsi, musíte ji vzít polovinu těsně před spaním a druhou polovinu ráno, když se probudíte, na lačný žaludek.

První výsledky budou patrné za pouhých 7 dní a také si všimnete, že zhubnete mnohem rychleji než dříve. Kromě toho musíte vědět, že výsledky vás určitě ohromí a povzbudí vás, abyste i nadále zhubli.

Med obsahuje antioxidanty a enzymy, které mají na tělo různé zdravotní účinky. Na druhé straně, mnoho výzkumů také ukázalo, že skořice dokáže udělat vše od posílení vašeho metabolismu po snížení hladiny cholesterolu. Proto tyto dvě ingredience musí hrát klíčovou roli ve vaší každodenní stravě.

Kombinací těchto dvou složek vytvoříte druh dynamického dua, který, pokud bude konzumován na začátku a na konci dne, vám pomůže dosáhnout vašich cílů hubnutí.

Zdroj:zkustosam