Oni neodstranili tyto lékaře proto, že objevili lék na rakovinu (čímž by ohrozily zisky onkologického průmyslu) nebo, že dokázali vyléčit autismus.

Ne, oni tyto lékaře zavraždili proto, že zkoumali a našli důkazy o tom, že vakcíny, které vstřikujte do našich nevinných dětí, způsobují současnou epidemii rakovinových a autistických onemocnění.

A to vše se děje vědomě a účelově! Lékaři, které zavraždili, úzce spolupracovali a připravovali se, že se svými zjištěními brzy vyjdou na veřejnost.

Jedy ve vakcínách a depopulací

Oni nejprve schválili zákony, že očkování je povinné a všechny děti ho musí podstoupit.

Pak vyrobili vakcíny, které pomalu, ale jistě usmrcují. Myslí si, že je to fér v rámci hesla „přežijí jen ti nejodolnější“. Toto je jejich mentalita. Tito lidé nemají duši.

Dr. Ted Bröer to celé podrobně vysvětlil ve své zprávě The Hagmann & Hagmann Report odvysílané v televizní show.

Nicméně trvalo to přes hodinu, než byl schopen to dostat do vysílání, protože jejich původně 3 hodinová show byla náhle přerušena. Pokaždé, když se ji pokoušeli obnovit, byli odpojeni. Dokonce i jejich počítačové servery byly napadeny a odstaveny.

Nakonec se telefonické spojení do televizní show přece jen podařilo obnovit a po hodině již probíhající show byli schopni s moderátorem v rozhovoru pokračovat.

První věc, kterou Dr. Broer řekl bylo: „V žádném případě nemám sebevražedné sklony.

Během rozhovoru byl velmi nervózní. Hlavně tehdy, když vypovídal o těchto věcech, o kterých měl dobré informace. Obával se, že bude umlčen ještě předtím, než bude mít možnost své znalosti veřejně prezentovat.

O čem vypověděl Dr. Broer v televizní show

Pokud umíte anglicky a chcete si poslechnout o tom, jak potištěný vitamin D vyvolává různá onemocnění, najdete to v tomto videu přibližně v 19. minutě.

Nicméně nejdůležitější informaci ve videu najdete v 10. minutě.

Říká se tam v podstatě o tom, že nagaláza blokuje i produkci proteinu GSMAF (samosignalizační glykoprotein), který se váže na bílé krvinky makrofágy a následně vyvolá kaskádovitou imunitní reakci těla na infekce a patogeny. Pokud v těle chybí, imunita nepracuje.

Jde o jednu z nejdůležitějších informací, jakou jsem kdy slyšela. A dozvědět by se o tom měli všichni, hlavně rodiče povinně očkovaných dětí.