Víte, co je kyselina laurová?
Špatnou zprávou je, že lidské zdraví není nejdůležitější věcí a farmaceutické společnosti, které financují většinu výzkumu v lékařské oblasti, jsou primárně zaměřeny na zisk, i když ve farmaceutickém průmyslu stále dominuje věda.

Na druhé straně existuje řada důležitých a užitečných výzkumů, které jsou publikovány v renomovaných vědeckých časopisech.

Například University of Adelaide v Austrálii provedla studii, která ukázala, že kyselina laurová (50% v kokosovém oleji) může zabít více než 93% lidských buněk rakoviny tlustého střeva do 48 hodin.

Výhody kokosu.
Je známo, že kokosový ořech je vysoce účinný při léčbě mnoha onemocnění, ale v poslední době se také zjistilo, že organický kokosový olej má vlastnosti proti rakovině.

Kokosový olej je mimořádně účinný při léčbě parazitů, plísní, bakterií, virů, je také prospěšný pro hojení ran a kůže a pomáhá játrům a trávení.

Používá se také při léčbě cukrovky, Alzheimerovy choroby a srdečních potíží.

Kokosový olej obsahuje kyselinu laurovou, která má schopnost otrávit rakovinné buňky, což způsobuje, že trpí oxidačním stresem, a tím snižují hladinu glutathionu, která je nezbytná pro to, aby se rakovinné buňky bránily před nadměrným uvolňováním kyslíku z radikálů a oxidačního stresu.

Mateřské mléko obsahuje kyselinu laurovou, což je typ mastné kyseliny, která může zlepšit imunitní systém a nabídnout antimikrobiální vlastnosti.

Úžasné efekty.
Byly provedeny klinické studie, které prokázaly výhody tuku obsaženého v organickém kokosovém oleji, který předchází a léčí mnoho zdravotních problémů, jako je rakovina, Crohnova choroba, onemocnění žlučníku, virová onemocnění – opar, hepatitida C, mononukleóza; osteoporóza a cukrovka.

Kokosový olej je také užitečný při snižování negativních účinků chemoterapie a při zlepšování kvality života pacientů s rakovinou.

Zdroj:jensprav.ru