Třetí lék.

Vezměte hrst rýže, naplňte ji vodou a povařte. Hlavní věc je, že se voda neodpařuje. Rýžový vývar se vypustí a potom se každé tři hodiny vypije asi sto gramů výsledné kapaliny až do úplného zotavení.

Čtvrtý lék .

Stačí si vzít jeden svazek kopru, osušit ho, odměřit dvě čajové lžičky již suchého a sníst je. Poté vypijte trochu čisté vody. Pomůže vám to ulevit si na zdraví, zbavit se bolesti a samotného problému.

Pátý lék.

Vždy byste měli mít doma ořechovou tinkturu. Chcete-li to udělat, vezměte si jednoduché vlašské ořechy, oloupané ze skořápky, nalijte sedmdesát procent alkoholu a trvejte čtyři dny ve tmě. Pokud se objeví problém, stačí zředit deset kapek tinktury stovkou gramů vody a pít čtyřikrát denně, pokud se u dospělých objeví průjem. U dětí a dospívajících je tento typ léčby kategoricky kontraindikován.

Šestý lék.

Pro zrychlenou léčbu můžete použít tinkturu dubové kůry. Musí se užívat v množství jedné polévkové lžíce pro dospělého. Dávkování pro děti se liší, i když lék se dětem nedoporučuje, pokud situace není zoufalá.

Zdroj.Fithacker