POSTUP

  1. Na másle osmažíme rozmrzlý špenát. Smažíme tak dlouho, dokud nezmizí veškerá voda. Vymačkáme do něj česnek, přidáme špetku muškátového oříšku, sůl a pepř. Přidáme smetanu.
  2. Každé prso nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Naplníme každou kapsu špenátovou nádivkou. Navrch nádivky přidejte sýr. Prsa osolte.
  3. Každé těsto rozdělíme na dvě části. Z každé části vytvoříme obal pro jednotlivá prsa. Nařízneme do proužků okraje každého jednotlivého kusu těsta. Vidíte na fotografii. Neprořežte celou část. Dno potřebujete celistvé. Proužky přizpůsobte velikosti kuřecího prsa.
  4. Nyní jste téměř ve finále. Každé prso zabalte do připraveného listového kabátku a zafixujte spojením proužků. Umístěte takto připravená prsa na plech, který jste si vyložili pečícím papírem. Potřete rozšlehaným vejcem a zapékejte na 200 stupňů, zhruba 40 minut..

zdroj: impresjasmaku.blogspot.com