potřebujeme:
Přebytečný tuk z kuřecího masa je třeba odříznout, dobře ho umýt a přidat trochu soli . Pamatujte, že marináda bude obsahovat sojovou omáčku, která je slaná.
V misce smíchejte kečup, med, papriku, pepř, sójovou omáčku, rostlinný olej (2 lžíce) a přidejte i hodně česneku. Zamíchejte.
Nalijte marinádu na maso . Promíchejte, aby se každý kousek marinádou dokonale pokryl. Nechte stát přikryté 12 hodin v chladničce.
Vystelte plech pečícím papírem tak, aby přesahoval přes okraje, nepromazávejte. Omáčka obsahuje rostlinný olej, takže se nepřipálí.
Položte kuře na plech. Zakryjte papírem i navrchu a vložte do trouby na 40 minut. Teplota by měla být 180 stupňů. Otevřená a pečte dalších 10 – 15 minut.
Maso je šťavnaté, krásně se odděluje se od kosti. Velmi jemné a aromatické.
Zdroj: souspark.ru