Zázračný čaj z pampelišky

Na Windsorské univerzitě v Kanadě byla provedena první studie na katedře chemie a biochemie a výsledky dávají novou naději pacientům s rakovinou. Zjistilo se, že kořen pampelišky účinně „zabíjí“ rakovinné buňky bez jakýchkoli škodlivých účinků na ostatní buňky v těle, uvádí portál Natural News.

Pampeliškový čaj působí na postižené buňky tak, že se do 48 hodin rozloží, během této doby žádné nové zdravé buňky v těle „neonemocní“, ukázal výzkum. Došlo se k závěru, že nepřetržitá léčba kořenem pampelišky může zničit většinu buněk postižených rakovinou u pacientů, a kvůli těmto neočekávaným výsledkům získal výzkumný tým další podporu, aby mohl pokračovat ve výzkumu této zázračné rostliny.

John di Carlo, 72letý muž, který se osobně přesvědčil o léčivých vlastnostech pampelišek, podstoupil v boji o zdraví intenzivní a „agresivní“ chemoterapii a léčil se tři roky, než ho lékaři pustili domů strávit poslední dny se svými blízkými.

Vzhledem k tomu, že lékaři měli stále méně alternativ při hledání funkčního řešení v boji s jeho nemocí, bylo mu jako poslední kapka navrženo pít čaj z kořene pampelišky. Po pouhých čtyřech měsících, píše Natural News, tento muž zažil remisi nemoci (částečné nebo úplné vymizení nemoci).

Příprava:

Jednu malou lžičku vložíme do 2 dcl studené vody a dáme na plotnu k varu a vaříme dalších 5 minut. Poté vyjměte a nechte přikryté dalších 10 minut, poté čaj sceďte. Pijte třikrát denně před jídlem.

Zdroj:kucnilekar.com