postup:
Do studené vody zašleháme žloutky, mouku a pudink.
Vše dobře promícháme a uvaříme jako pudink. Za stálého míchání přivedeme do varu a odstavíme, občas promícháme. Necháme dobře vychladnout.
Než pudink vychladne, vymícháme do pěny 250 g másla (cukr, jak kdo máte rádi), přimícháme vychladlou pudinkovou hmotu, 1 lžičku kakaa, 1 dl rumu a důkladně ušleháme.
Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Tento krém se nesráží, dobře drží a je chuťově výborný.
Nepoužívám cukr, ale je možné přidat 50-150 g práškového cukru, nebo jak jste zvyklí. Možná tento krém pomůže jak začínajícím, tak i ostříleným kuchařkám.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj.dobrenoviny.sk