postup:

Smetanu vyšleháme s vanilkou a práškovým cukrem na tuhou šlehačku.

Šlehačku rozdělíme na dvě poloviny, do jedné nasypeme kakao a prošleháme.

Začneme s bílou šlehačkou. Navrstvíme ji do cukrářského sáčku a naneseme na dno formy.

Na šlehačku uložíme sušenky.

Druhá polovina bílé šlehačky.

Opět sušenky a vrstva bílé šlehačky.

Poslední vrstva bílých sušenek a nyní stejně postupujeme s tmavými sušenkami a tmavou šlehačkou.

Vrstvíme, dokud nemineme všechnu šlehačku a sušenky, poslední vrstvu tvoří sušenky. Potom vrch zakryjeme plastovou fólií a dáme do chladničky.

Po 1-2 hodinách v chladu obrátíme.

Připravíme si polevu, smetanu dáme zahřát na plamen a rozpustíme v ní nadrobno nasekanou čokoládu.

Polevu nalijeme na vrch dezertu a necháme ztuhnout.

Necháme ztuhnout a můžeme podávat.

Zdroj:dobrenoviny.sk

ZANECH STOPU

Please enter your comment!
Please enter your name here